Sådan laver du din personlige plakat

Vi har forsøgt at gøre det så nemt for dig som muligt, at lave din personlige plakat af dit kæledyr.
Det kræver kun 4 simple trin:

1. Vælg det billede du ønsker lavet til en personlig plakat. 

Du har sikkert allerede et billede i tankerne, du godt kunne tænke dig foreviget i en smuk plakat. Men når du skal lave din personlige plakat, er det vigtigste, at det billede du vælger at du vil have lavet til en plakat, er i god kvalitet. 
De fleste smartphones af nyere modeller tager billeder i god kvalitet i dag, og har du taget et billede med din smartphone vil det stort set altid kunne bruges til den plakat du ønsker dig. Der er nogle ting du kan gøre for at få det bedst mulige billede. De er: 
- sørg for at der er godt med lys på billedet. Det dur ikke med et billede med enormt meget lys bagfra, eller et billede hvor man ikke kan se dyrets korrekte farve.
- sørg for at billedet er taget med en tydelig og gerne rolig baggrund. Det er vigtigt at der ikke er fx mange græsstrå op ad benene, for det er svært at få kanterne skåret ordentligt med mange små forstyrrelser. 
- sørg for at billedet ikke er rystet. Det er vigtigt at vi kan få konturerne ordentligt med. 

2. Når du har valgt dit billede, skal du vælge den type af personlig plakat du bedst kan lide. 

Vi har flere forskellige typer af personlige plakater, og det er helt op til dig hvilken plakat du ønsker at købe. Hver plakat kan noget forskelligt, og vi har et bredt udvalg for at der netop er plakater der passer ind i de fleste smage og indretninger. 

3. Når du har valgt din plakattype, skal du uploade dit billede, og skrive dit ønske til tekst på plakaten.

Vi kan lave din plakat, stort set lige som du ønsker den. Det betyder, at vi kan lave den både med navne, datoer og helt uden noget tekst på. 
Så frygt ej, hvis du ikke ønsker tekst, så skriv bare "ingen tekst, tak", så undlader at vi at skrive noget på din personlige plakat. 

4. Gennemfør din ordre - og vent på at du modtager din plakat.

Vi lover at vi gør os enormt umage, og vi skal nok skrive til dig hvis der er nogen problemer. Tjek gerne din mail (og spam-indbakke) et par dage efter du har placeret din ordre, for hvis dit billede ikke er god nok kvalitet, eller vi møder andre udfordringer, så sender vi dig en mail, så vi kan få løst problemet sammen. 

Vi glæder os til at lave din personlige plakat af dit kæledyr. 😍

Hvem er jeg?

Jeg hedder Signe og er 30 år gammel. Jeg har startet Posterly, fordi jeg ved hvor værdifulde vores kæledyr er for os, og fordi jeg synes de fortjener at komme op ved siden af vores familiefotos på væggene.
Jeg har haft både hunde og heste hele mit liv, og jeg kan slet ikke forestille mig en hverdag uden dyr. Den glæde og ro det bringer at være omkring dyr, er noget helt specielt.

Vælg plakat

Kæledyr er et familiemedlem

Jeg startede Posterly.dk, fordi jeg oplevede, at mine plakater bragte glæde, solskin og gode minder ind i hverdagen.
De fleste oplever, at deres kæledyr bliver en del af familien, og når vi har billeder af vores børn på væggen, hvorfor så ikke vores dyr?

Vælg plakat