FAQ

Hvor lang er produktionstiden?

Vores produktionstid på bestillingsvare er 3-4 hverdage. Når det er afsluttet, så printer vi dine plakater og sender dem afsted med det samme.

Du vil blive underrettet via e-mail, når din ordre er fuldført og afsendt.

 

Hvor lang tid tager fragten?
Fremstillingen er en meget delikat proces, og vi har meget høje standarder for hver ordre. Vi vil kontakte dig med hensyn til enhver forsinkelse via e-mail. Kundetilfredshed er vores prioritet nummer 1.

Vi sender alle vores plakater med PostNord og det tager maks 3-5 dage.

 

Jeg har ikke modtaget forsendelsesbekræftelse
Du modtager en forsendelsesbekræftelse på e-mail med din faktura, når din ordre er afsendt og under transport. Du vil ikke modtage nogen e-mails under produktion.

Du modtager track and trace-koden 1-3 hverdage efter du har afgivet din ordre.

 

I skriver at i bruger miljøvenligt tryk, hvad betyder det?
Alt vores tryk er svanemærket, og 80-90% af alle tryksager genanvendes. Vi er storforbrugere af papir og pap, derfor har vi gjort det til vores opgave at lave miljøvenligt tryk.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Signe og er 30 år gammel. Jeg har startet Posterly, fordi jeg ved hvor værdifulde vores kæledyr er for os, og fordi jeg synes de fortjener at komme op ved siden af vores familiefotos på væggene.
Jeg har haft både hunde og heste hele mit liv, og jeg kan slet ikke forestille mig en hverdag uden dyr. Den glæde og ro det bringer at være omkring dyr, er noget helt specielt.

Vælg plakat

Kæledyr er et familiemedlem

Jeg startede Posterly.dk, fordi jeg oplevede, at mine plakater bragte glæde, solskin og gode minder ind i hverdagen.
De fleste oplever, at deres kæledyr bliver en del af familien, og når vi har billeder af vores børn på væggen, hvorfor så ikke vores dyr?

Vælg plakat